BEDRUKKINGEN

Voor bedrukkingen op textiel en andere promo-artikelen wordt gebruik gemaakt van diverse technieken. Op deze pagina vindt u de meest voorkomende bedrukkingsvormen die uiteraard ook worden geleverd door AKDR.

Zeefdruk

Geschikt voor bijna alle ondergronden, als het maar vlak is. Eén of meer kleuren is geen enkel probleem, zeker voor de grote oplage een interessante techniek om uw reclame op uw artikel te plaatsen.
meer info / prijslijst

zeefdruk-american-cap-factory-akdr

Flock en Flex

Een wat onbekendere techniek is het flocken. Hier wordt gebruik gemaakt van een stoffige soort vinyl, welke in uw logo kan worden gesneden met de plotter. Uitermate geschikt voor de kleine oplagen vanaf één exemplaar.

Bij Flex is de techniek gelijk maar heeft het materiaal een gladde toplaag in plaats van een fluwelen toplaag zoals bij Flock.
meer info / prijslijst

flock-american-cap-factory-akdr

Transfers

Heat-transfers kunnen vanaf van één exemplaar besteld worden, ook voor een full-colour afbeelding. Leuk én betaalbaar om als cadeautje weg te geven.

Voor de professionele producten maken wij gebruik van diverse soorten transfers, zowel kleine als grote oplagen en eventueel ook chemisch reinigbaar.
meer info / prijslijst

transfer-american-cap-factory-akdr

Borduren

Voorts kunnen wij ook textiel laten borduren, dit is met name geschikt voor de meerkleuren logo’s en waarborgt een langdurige kwaliteit.

Onbegrensde mogelijkheden…
meer info / prijslijst

borduren-american-cap-factory-akdr

Graveren

Ook graveren is een mooie techniek om uw product uw identiteit mee te geven. Speciaal voor perspex materialen. Ook mogelijk voor de gekleurde logo’s.
meer info / prijslijst

graveren-american-cap-factory-akdr

Lasergravure

Speciaal voor de kleine relatiegeschenken zijn er ook mogelijkheden om met een lasergravure uw logo of tekst aan te brengen. Dit geeft uw product een chique uitstraling.
meer info / prijslijst

lasergravure-american-cap-factory-akdr

Tampondruk

Waar zeefdruk ophoudt gaat tampondruk verder, op de ronde en gebogen ondergronden.
meer info / prijslijst

tampondruk-american-cap-factory-akdr