Huisstijl ontwerpen

Drukwerk

Bij ons kunt terecht voor een eenvoudig visitekaartje, om u zelf goed te kunnen presenteren maar ook voor briefpapier, bijpassende enveloppen, facturen, blok, mappen, posters, flyers kunt u bij ons terecht.

Wel een idee?

Laat ons het uitwerken tot een complete huisstijl, met een uitstraling die bij u past. U kunt ook uw eigen ontwerp bij ons inleveren, wij verzorgen het eindproduct zoals u het wilt hebben.

De Papierwinkel van Cijfers en Letters staat voor u klaar als zakelijke klant, voor 10.000 vel drukwerk, maar ook voor de consument die graag een enkele kleurenprints wil.

Drukwerktypen

Drukwerk wordt in veel verschillende soorten geproduceerd, bijvoorbeeld offset drukwerk, dat uitermate geschikt is voor het drukken in PMS-waarden uit het Pantone kleursysteem. Hiermee kunt u, uw huisstijl laten drukken in uw eigen (huis)kleuren.

Voor full colour drukwerk geldt dat er altijd gedrukt wordt op basis van CMYK, dat wil zeggen dat er met de kleuren Cyaan, Magenta, Yellow en BlacK een full color wordt opgebouwd. Hiermee worden kleuren gesimuleerd.

AKDR Visual Group verzorgt beide kwaliteiten en kan daarnaast ook allerlei speciale afwerkingen verzorgen, zoals blinddruk, stansen, foliedruk, spotlak en laseren.


Meer weten? Bel 020 – 618 21 49 of mail info@akdr.nl voor meer info!

Comments are closed.

Naar boven ↑