aanleveren-plotterwerk-amsterdam

Aanleveren Plotterwerk

Hierbij een korte beschrijving voor aanleveren plotterwerk bij AKDR Visual Group. Lees deze alstublieft goed door om u en ons kostbare tijd te besparen. Deze specificaties gelden voor al onze producten, behalve voor het offset drukwerk.

Logo’s, lijntekeningen en teksten:

In illustrator in .EPS of .AI bestand. Wij werken met lijnbestanden (vector). Zorg dus dat er geen bitmap (pixel) bestanden aanwezig zijn in uw Illustrator file. Deze kunnen niet direct worden geplot.

Eventueel kunnen wij (scherpe) bitmap bestanden, zoals .Jpg of .Tiff, omzetten naar een vector bestand. Hiervoor berekenen wij wel zetkosten.

bitmap-afbeelding-fout
Illustrator-vector-bestand-goed

Fonts:

U kunt alle tekst in uw illustrator bestand omzetten naar lettercontouren (outlines). Gebruikte lettertypen (.ttf en .otf) kunt u eventueel bij uw document aanleveren.

Afbeeldingen en foto’s:

Op hoge resolutie aanleveren in een Illustrator bestand (niet hoger dan CS1). Als u wilt dat er in de foto een contour gesneden moet worden, geef deze dan ook mee in een aparte laag in uw Illustrator document.

Proeven

Bij elke digitale aanlevering is het handig om een goede print en goed kleurmodel of een schaaldruk mee te leveren. Het digitale bestand dient altijd op ware grootte te zijn. Mocht u nog technische vragen hebben, belt u dan rechtstreeks met onze afdeling prepress via telefoonnummer 020 – 618 21 49.


Comments are closed.

Naar boven ↑