de papierwinkel akdr visual group Amsterdam - Overtoom

Papierwinkel van Cijfers en Letters

de papierwinkel akdr visual group Amsterdam - Overtoom

Overtoom 147-149

De Papierwinkel van Cijfers en Letters is sinds jaar en dag een begrip in Amsterdam. In onze winkel aan de Overtoom 147-149 vindt u, naast diverse kleine grafische materialen, een zeer ruim assortiment aan speciale en luxe papiersoorten en enveloppen voor uw facturen, bedrukte schrijfblokken, mappen, posters en flyers.

Veel van het papier en karton in ons assortiment betrekken we van onze leverancier Papicolor. Op de site van Papicolor kunt u terecht voor het complete assortiment, hier kunt u papier en karton bestellen en dit dan bij ons in de winkel ophalen.

Ook voor kopieerservice en drukwerk, zowel digitaal als in offset gedrukt voor bijvoorbeeld uw visitekaartjes kunt u bij ons terecht.

U heeft een idee maar weet niet waar u moet beginnen?

Wij werken uw idee graag uit tot een complete huisstijl met de uitstraling die bij u en uw bedrijf past. U kunt uiteraard ook uw eigen ontwerp bij ons inleveren, wij verzorgen dan het eindproduct, precies zoals u het hebben wilt.

We staan klaar voor de zakelijke klant, met een bestelling voor 10.000 vel in offset bedrukt briefpapier maar zeker ook voor een particulier die 27 geboortekaartjes bestelt.

Nog meer van de Papierwinkel van Cijfers en Letters

Mocht het voorkomen dat wij het door u gewenste product niet (tijdig) kunnen leveren, dan hebben wij bijna altijd een alternatief voor u.

Meer weten? Bel 020 – 618 21 49 of mail info@akdr.nl voor meer info!


Geef een reactie

Naar boven ↑