Over AKDR

Over AKDR

De AKDR Visual Group BV is in 1987 in Amsterdam opgericht en is sindsdien actief op het gebied van visuele communicatie. AKDR is opgedeeld in een viertal gespecialiseerde bedrijfsonderdelen om zo gericht en effectief op de markt in te kunnen spelen.

Particulieren én ondernemers kunnen hier onder andere terecht voor gevelreclame, keychains, vlaggen, offset- en digitaal drukwerk, ontwerp, flyer, caps, spandoeken, lichtbakken en veel meer.

The American Cap Factory

The American Cap Factory is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige promotionele artikelen. Niet alleen caps, maar alle denkbare soorten kleding, textiel en relatiegeschenken behoren tot het assortiment.

Bijna ieder artikel kan naar wens worden voorzien van een bedrukking, borduurwerk, gravering of een etsing.

Cijfers en Letters Belettering

Naamsbekendheid is voor elke onderneming van groot belang. U wilt de aandacht trekken van de juiste klanten, maar hoe doet u dat? Cijfers en Letters Belettering is hiervoor uw ideale partner! Wij verzorgen bijvoorbeeld uw gevel-, licht- of auto-reclame. Maar ook voor plakletters, stickers, graveerwerk, stempels of een kentekenplaat kunt u bij ons terecht.

De Papierwinkel

De Papierwinkel van Cijfers en Letters is sinds jaar en dag een begrip in Amsterdam. In de winkel aan de Overtoom vindt u, naast diverse kleine grafische materialen, een zeer ruim assortiment aan speciale en luxe papiersoorten en enveloppen.

Ook voor kopieerservice en drukwerk, zowel digitaal als in offset gedrukt kunt u bij ons terecht. Zowel de zakelijke klanten die 100.000 vel briefpapier nodig hebben, als particulieren die 27 geboortekaartjes willen, kunnen hier terecht. Wilt u voor uw bedrijf een nieuwe huisstijl, een brochure of ander reclamemateriaal, ook dat kan!

Universi-T!

Speciaal voor studenten drukt Universi-T! kleding voor speciale prijzen. In onze winkel verkopen we kortingskaarten waarmee tegen maximale korting t-shirts kunnen worden gekocht en waarmee kan worden gekopieerd en geprint. Voordeel geldt niet voor al geldende kortingen. Deze kaart garandeert de allerlaagste prijs.

Bedrijfsgegevens van de AKDR Visual Group BV

Overtoom 147-149
1054 HG Amsterdam
Tel. 020 – 618 21 49
www.akdr.nl

KVKnummer 33202220
BTWnummer NL008637830B01

Bankgegevens

Rabobank NL38RABO0393613925 t.n.v. AKDR Visual Group BV

Openingstijden

De gezellige winkel aan de Overtoom 147-149 in Amsterdam is geopend van:
maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17:30 & zaterdag van 9 uur tot 17:00


Meer weten? Bel 020 – 618 21 49 of mail info@akdr.nl voor meer info!

Comments are closed.

Naar boven ↑