Plate’s Lock

U kunt online kentekenplaten, naambordjes & accessoires bestellen in onze webshop.

Gemakkelijk en snel online besteld.

Navigeer naar webshop →
Veilig online betalen met: iDeal, PayPal, Maestro, Mastercard of Visa.

Let op: voor de verzending van Oldtimer kentekenplaten gelden andere levertijden.

Webshop kentekenplaten www.snel-kenteken.nl

Kentekenplaat kwijt of verloren?
Met Plate’s Lock voorkomt u dit een tweede keer!

Niet meer dan enkele seconden heeft een dief nodig om een kentekenplaat uit zijn houder te wippen. Wat willen ze met uw plaat? Niet veel goeds. Op gestolen auto’s aanbrengen, ‘tanken zonder betalen’ of gebruiken voor andere criminaliteit.

Het verdwijnen van kentekenplaten is actueel. De afgelopen maanden publiceerden de media met regelmaat hierover. En het recente rapport van de RDW (RijksDienstWegverkeer) bevestigt de trend.

Waarom Plate’s Lock?

Met Plate’s Lock behoort het verlies van de kentekenplaat tot het verleden. Maar hoe vergaat het de crimineel die perse de plaat van uw auto af wil halen? Uiteindelijk zal hij daar wel in slagen. Toch komt hij van een koude kermis thuis.

Door al het gewrik is de plaat dusdanig beschadigd, dat illegaal hergebruik vrijwel onmogelijk is. Een ‘professionele’ dief, geeft dus al op na 2 seconden en laat uw plaat zitten waar hij hoort.

Gebruik Plate’s Lock en uw kentekenplaat blijft voortaan op zijn plek. Vier zelfklevende aluminiumstrippen doen hierbij het werk. De constructie is verbluffend eenvoudig. Samen met de kentekenplaathouder worden deze strippen gemonteerd op de auto. Dit kost niet meer tijd dan normaal de houder monteren.

Na montage zit de kentekenplaat muurvast aan de strip én dus aan de auto. Simpelweg de plaat even over die zes clipjes heen wippen, dat is er niet meer bij!

Met Plate's Lock voorkomt u diefstal van uw kentekenplaat!

Meer weten? Bel 020 – 618 21 49 of mail info@akdr.nl voor meer info!