Voertuigbelettering

Prijs & levertijd

Al vanaf €189,- incl. BTW kunt u bij ons een voertuig laten beletteren.

Voor het beletteren van een reguliere bestelbus, 3 x een logo + 1x een adres, rekenen wij €250,-.

Na wederzijds akkoord streven wij er naar om binnen een week uw voertuig van een belettering voorzien te hebben. De snelheid van communiceren kan dit proces sterk beïnvloeden.

Vraag vrijblijvend een prijs aan Bekijk portfolio

Een mooi uitgevoerde voortuigbelettering is een enorme eyecatcher

Naamsbekendheid is voor elke onderneming van groot belang. U wilt de aandacht trekken van de juiste klanten, maar hoe doet u dat?

Bij Cijfers & Letters Belettering van de AKDR Visual Group kunt u terecht voor een complete voertuigbelettering. Een enkele sticker, een complete ingepakte auto (carwrap) of zelfs spuitwerk gaan we niet uit de weg.

Uw wagenpark van één of meerdere auto’s, bestelbusjes, of vrachtwagens is dé plek voor uw reclame.

Niet uitsluitend voertuigbelettering!

Wij verzorgen ook uw gevel-, licht- etalage- of showroomreclame, plakletters, stickers, graveerwerk, stempels maar ook bijvoorbeeld uw kentekenplaten. AKDR is uw partner voor zo goed als alle andere soorten beletteringen en reclameuitingen.

Door toepassing van de modernste technieken en materialen in combinatie met vakmanschap garanderen wij dat uw specifieke wensen op een professionele manier tot uiting worden gebracht.

Meer weten? Bel 020 – 618 21 49 of mail info@akdr.nl voor meer info!

Zie hieronder een greep uit de mooie voertuigbeletteringen die wij in de loop van de jaren voor onze klanten hebben mogen verzorgen.