Raambelettering

Bij een raambelettering is het meest belangrijke dat deze opvalt. Als er dagelijks vele voorbijgangers voorbij uw gevel lopen, wilt u dat de boodschap goed overkomt. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u daarbij helpen.

Prijs & levertijd

Een eenvoudige raambelettering van 30cmx50cm kan al vanaf €37,50 inclusief BTW (exlusief montage).
Artwork (een ontwerp van hoe uw raambelettering eruit zal komen te zien) verzorgen wij zonder meerprijs. Wil u dat wij voor u gaan nadenken over een ontwerp dat aansluit op uw huisstijl? Dan kan dit ook. Onze vormgevers gaan voor u aan de slag.

Om u een goede prijsindicatie te kunnen geven (raambeletteringen verschillen nu eenmaal nogal per ontwerp/formaat) hebben we enige informatie nodig over bijvoorbeeld de fysieke locatie. Vraag daarom vrijblijvend een prijs aan dan komen we er zo snel mogelijk bij u op terug.
Vraag vrijblijvend een prijs aan Bekijk portfolio

tastyburgers


Raambeletteringen al vanaf €37,50 inclusief BTW

Cijfers en Letters, onderdeel van de AKDR Visual Group, biedt vele mogelijkheden op het gebied van raambelettering. Uw naam, logo of ander ontwerp als raambelettering op uw ramen deuren of glazen wanden, in vele kleuren mogelijk!

Ook meerdere kleuren tegelijk mogelijk!

De juiste uitstraling door raambelettering

Raambelettering is een van de meest in het oog springende vormen van gevelreclame die er is. U kunt uw bedrijf hiermee visueel goed onderscheiden en een uitstraling geven die past bij uw organisatie. Een mooie raambelettering maakt dat het geheel er netjes, verzorgd en professioneel uitziet.

JOZ at everywhere cijfers en letters raambelettering Amsterdam

Specialist in raambelettering Amsterdam en omgeving

Cijfers en Letters Belettering heeft sinds 1987 al vele winkels, etalages maar ook tandarts- en dokterspraktijken, privé-woningen, bedrijfs- en kantoorpanden, hotels en grachtenpanden mogen voorzien van een mooie, passende raambelettering in Amsterdam en omgeving. Voor reclamedoeleinden maar ook voor het verhogen van de veiligheid en/of de privacy.

Met zoveel jaar ervaring en de vele succesvol uitgevoerde opdrachten, durven we dan ook best te zeggen dat we specialist in raambelettering zijn.

Vinyl raambelettering

Wilt u alleen uw naam of logo laten maken en kiest u voor een vinyl raambelettering, dan kan dit uiteraard. Bij Cijfers en Letters Belettering heeft u een zéér ruime keuze uit de vele kleuren vinyl, we werken uitsluitend met materiaal van de hoogste en meest duurzame kwaliteit.
Meerdere kleuren in één ontwerp behoort bij belettering in vinyl uiteraard tot de mogelijkheden.

Privacy door gebruik van etsfolie

Een van de vele toepassingen van raambelettering is bijvoorbeeld, het geheel dan wel gedeeltelijk blinderen van een raam. Speciaal geschikt en daardoor veel gebruikt is de etched-glass foil ook wel bekend als zandstraaleffect folie of etsfolie. Deze etsfolie geeft het effect alsof uw raam gezandstraald is en heeft als kenmerk dat het wel licht doorlaat, maar geen beeld. Hiermee creëert u privacy voor uw cliënten, personeel of uw familie zonder dat dit ten koste gaat van de lichtinval.
vondel-gym-raambelettering-akdr

Raambelettering binnenzijde

In sommige situaties is het raadzaam om de raambelettering aan de binnenzijde van uw raam te laten plaatsen. Indien u de belettering aan de binnenzijde wilt laten plaatsen, wilt u dit dan bij uw offerte-aanvraag of bestelling aangeven? De belettering wordt dan door ons in spiegelbeeld gemaakt. De sticker wordt door het montageteam met de plakkant aan de binnenzijde van het raam geplakt.

Montage raambelettering

U kunt de door ons geleverde beletteringsfolie uiteraard zelf op uw raam bevestigen maar u kunt er ook voor kiezen, de montage van uw belettering door Cijfers en Letters uit te laten voeren. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de juiste plaatsing en perfecte afwerking van uw raambelettering!

Verkoopactie raambelettering

Indien u geregeld werkt met actiematige verkoop, kunt u dit natuurlijk uitstekend via raambelettering aan potentiële klanten communiceren. We plaatsen graag de acties op uw etalage als raambelettering maar kunnen het uiteraard ook weer voor u verwijderen.

Raamfolie voor extra veiligheid

We hebben bij veel bedrijven raamfolie geplaatst als veiligheidsmarkering. Hiermee voorkom je dat men glazen deuren of ramen vanaf de grond, over het hoofd ziet. Een bekend voorbeeld hiervan zijn automatische deuren waar menigeen ongelukkig tegen aan is gelopen. Door het plaatsen van deze raamfolie als anti-doorloop beveiliging, wordt het risico op ongelukken aanzienlijk verkleind.

De folie kan ook worden aangebracht als anti-splinterfolie in bijvoorbeeld restaurants of andere plaatsen waar met voedsel wordt gewerkt. Zo voorkom je, dat bij een eventuele breuk, al de etenswaren moeten worden weggegooid, iets dat in grote instellingskeukens voor grote schadeposten kan zorgen.
Raambelettering kantoor binnen

Vinylfolie als zonwering

Zonwerende folie of warmte isolerende folie houdt de felle schittering van de zon buiten, de temperatuur binnen blijft daarentegen, heerlijk comfortabel. Raamfolie, als ideale zonwering! Deze folie wordt ook vaak toegepast om potentiële inbrekers geen mogelijkheid te bieden, een kijkje naar binnen te krijgen.

One way vison folie – Free vision folie – Gaatjesfolie

Gaatjesfolie ook wel bekend als one way vision folie of free vision folie, bestaat uit 2 dunne folie lagen die door verhitting samen zijn gevoegd.

De buitenste laag van de folie is wit en te bedrukken in full colour. De binnenste laag is zwart en heeft een kleeflaag waarmee hij op een vlakke ondergrond zoals glas kan worden aangebracht.

De lagen folie zijn geperforeerd met kleine gaatjes, per vierkante meter bevat de folie 100 gaatjes met een diameter van 1,5 mm.

Het leuke van dit materiaal is, dat het perfect kan worden gebruikt om uw boodschap mee te communiceren en tegelijkertijd als afscheiding kan dienen zonder het zicht naar buiten volledig af te sluiten. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een druk winkelcentrum waar u een deel van het glas van uw gevel wil gebruiken om een opslagruimte of kantine mee af te schermen voor het langslopend publiek.

De One Way Vision folie wordt ook veel gebruikt voor de belettering van achterruiten van bestelauto’s, het zicht blijft grotendeels intact maar het bekijken van de inhoud van de bestelruimte wordt lastig gemaakt.

Vrijblijvend voorbeeld op maat
Bent u benieuwd hoe uw raambelettering eruit kan zien? Stuurt u ons dan uw eigen afbeelding, eventueel samen met een foto van het, te beletteren object, zodat we vrijblijvend een voorbeeld voor u kunnen maken.

Uploaden van uw bestanden voor een vrijblijvend op maat gemaakt voorbeeld kan via het AKDR – WeTransfer Channel.
1. Bestanden uploaden in gif, jpeg, png, eps, ai, pdf of bmp formaat.
2. Omschrijft u bij ‘Bericht’ van welk product u een voorbeeld zou willen ontvangen.

Meer weten? Bel 020 – 618 21 49 of mail info@akdr.nl voor meer info!

Een greep uit het raambeletteringsportfolio van AKDR Visual Group