Belettering

Voertuigbelettering is een slimme manier van reclame maken

Uw bedrijfsvoertuig wordt op een dag veel bekeken en kan dienen als slimme manier van reclame maken voor uw bedrijf. Een standaard witte bestelbus zal weinig tot geen aandacht trekken en al helemaal geen nieuwe klanten alert maken op uw diensten. Een mooi beletterd bedrijfsvoertuig trekt de aandacht en kan op die manier tot nieuwe klanten leiden.

AKDR verzorgt belettering voor alle soorten (bedrijfs)voertuigen. Ook bij u op locatie. Het ontwerp kunt u zelf aanleveren of wij kunnen dit voor u maken. Wij adviseren u hier graag bij.
Vraag vrijblijvend een prijs aan Meer informatie

Voertuigbelettering door AKDR Visual Group
Voertuigen beletteren kan
vanaf €189,- incl BTW

Raambelettering betekent opvallen

Bij een raambelettering is het meest belangrijke dat deze opvalt. Als er dagelijks vele voorbijgangers voorbij uw gevel lopen, wilt u dat de boodschap goed overkomt.

Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u daarbij helpen. Neem contact met ons op om de situatie te bekijken en een plan te maken voor uw winkelruit!
Vraag vrijblijvend een prijs aan Meer informatie

Raambelettering door AKDR Visual Group
Ramen beletteren (30x50cm)
vanaf €37,50 incl BTW

Cijfers en Letters Belettering uw ideale partner!

Naamsbekendheid is voor elke onderneming van groot belang. U wilt de aandacht trekken van de juiste klanten, maar hoe doet u dat? Bij Cijfers & Letters Belettering van de AKDR Visual Group kunt u terecht voor bijna alle soorten beletteringen.

Wij verzorgen bijvoorbeeld uw gevel-, licht-, auto-, of voertuigreclame. Maar ook voor plakletters, stickers, graveerwerk, stempels of een kentekenplaat kunt u bij ons terecht.

Door toepassing van de modernste technieken en materialen in combinatie met vakmanschap garanderen wij dat uw specifieke wensen op een professionele manier tot uiting worden gebracht.

Plakletters, Logo’s en Stickers

Overal om u heen staan, hangen of rijden objecten met een belettering erop. De bekendste van allemaal zijn de beletterde (bedrijfs-)auto’s en vrachtwagens.

Maar belettering gaat veel verder. Cijfers en Letters beschikt over meerdere snijplotters waarmee gekleurde stickerfolies gesneden kunnen worden in allerlei vormen en letters. Op die manier kunt u, uw logo, afbeeldingen en tekst door ons uit laten uitsnijden en aan laten brengen op de door uw gewenste objecten.

Wij staan voor u klaar met diverse snijplotters voor plakletters, maar ook de full-colour-printer-plotter voor stickers.

Plakletters

Plakletters zijn stickers in lettervorm, ze worden digitaal gesneden en daarna handmatig verwerkt tot een zogenaamde stickerstrip welke er voor zorgt dat uw sticker in één keer geplakt kan worden. Geen gerommel met losse letters dus.

Plakletters zijn in vele kleuren verkrijgbaar, in binnen en buitenkwaliteit. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige folies die kleurechtheid garanderen, zodat u er lang van kunt genieten zonder dat de kleur verloren gaat.
Prijslijst Plakletters

Logo’s

Ook logo’s kunnen op deze manier gemaakt worden. Digitaal uitgesneden krijgt een sticker de vorm van uw logo. Meerdere kleuren in uw logo? Geen probleem, wij monteren alles in één strip zodat het in één keer geplakt kan worden.

Meer weten? Bel 020 – 618 21 49 of mail info@akdr.nl voor meer info!

Zie hieronder een greep uit de mooie beletteringsopdrachten die wij in de loop van de jaren voor onze klanten hebben mogen verzorgen.